Σάββατο 30 Μαΐου 2015

"Ηξέρες ότι οι ΜΑΣΟΝΟΙ έχουν ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Γνωρίστε την MFPD του ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ" (εικόνες)


Tο Αστυνομικό Τμήμα Mασονική Αδελφότης του Λος Άντζελες M.F.P.D., ισχυρίζονται ότι είναι η «αρχαιότερη αστυνομική δύναμη στον κόσμο», απόγονοι των Ναϊτών Ιπποτών και έχουν ορκιστεί να «προστατεύουν Μεγάλους Μάγιστους" σε 33 πολιτείες
(συμπτωματικά, 33 είναι το ιερότερο αριθμός στο Τεκτονικό συμβολισμό).
Τρεις κάτοικοι της Καλιφόρνια συνελήφθησαν στις 30 Απριλίου με την υποψία της πλαστοπροσωπίας αστυνομικού και αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα την ίδια ημέρα. Ισχυρίστηκαν ότι είναι μέλη της Αστυνομίας Μασονικής Αδελφότητας, Masonic Fraternal Police Department (M.F.P.D.)



Το έμβλημα της αστυνομικής δύναμης διαθέτει την μασονική πυξίδα με το τετράγωνο, τους δύο πυλώνες και το λογότυπο του Τάγματος Eastern Star -μία ανεστραμμένη πεντάλφα.
Το "τμήμα" τους ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο. Βρέθηκαν κονκάρδες, όπλα, στολές, σύνεργα επιβολής του νόμου, ακόμη και οχήματα της αστυνομίας.


David Henry, Tonette Hayes, και Brandon Kiel


Αρχηγός της Τεκτονικής Αστυνομίας είναι ο David Henry - ένας υψηλόβαθμος Τέκτων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αστυνομικής δύναμής του, ο Henry έχει φτάσει στην υψηλότερη μασονική βαθμίδα του 33ου βαθμού. Ωστόσο, παρά την είδηση που παρουσιάζει την τριάδα ως "τρελούς μπάτσους", υπάρχει κάποια πραγματική δύναμη και επιρροή πίσω από αυτή την Τεκτονική Αστυνομική Δύναμη.



Brand Kiel (αριστερά), David Henry (δεύτερος από δεξιά) σε μασονική σύναξη.


Οι Henry και Kiel μαζί με τον υπαξιωματικό του Λος Άντζελες James Townsend, προτρέπουν τους κατοίκους της πόλης να πορευτούν ειρηνικά για το Trayvon Martin.

Ο David Henry με τον γιο του Brandon Kiel, επίσης 33ου βαθμού, σε ένα βίντεο του 2014, ανακοινώνουν την υποψηφιότητα του τελευταίου για τη Γερουσία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016.



Ο Kiel εργάστηκε για το Υπουργείο Δικαιοσύνης από το 2013 ως βοηθός της Γενικού Εισαγγελέως Kamala Harris. Έχει τοποθετηθεί σε αμειβόμενη άδεια από τις 30 Απριλίου.


Η Γενική Εισαγγελέας Kamala Harris.

Η παράξενη ιστοσελίδα της αστυνομικής δύναμης ισχυρίζεται ότι ο Henry επιβλέπει 33 μασονικές δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένων Ομοσπονδίες, Αδελφότητες και Ελληνικούς Φορείς.



Ένα στιγμιότυπο από την ιστοσελίδα.

Η Μασονική Αδελφότης είναι η παλαιότερη και πιο σεβαστή οργάνωση στο Κόσμο. Οι Μεγάλοι Μάγιστροι από τις διάφορες πολιτείες αντιμετωπίζουν σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των Δικαστηρίων και των μελών των οικογενειών τους. Το πρώτο μασονικό Αστυνομικό Τμήμα δημιουργήθηκε από τους "Ναϊτες Ιππότες" γύρω στο 1100 π.Χ.

Όταν οι εκπρόσωποι της M.F.P.D. ρωτήθηκαν ποια είναι η διαφορά μεταξύ της μασονικής αστυνομίας (M.F.P.D.) και της αστυνομίας που όλοι γνωρίζουμε, απάντησαν: Υπήρξαμε εδώ πρώτοι. Γεννιόμαστε σε αυτόν τον Οργανισμό και οι γραμμές αίματος πάνε πολύ βαθύτερα από μία απλή αίτηση. Είναι κάτι περισσότερο από μια θέση εργασίας, αποτελεί υποχρέωση.

Η M.F.P.D. έχει έδρα στην Santa Clarita, στην Καλιφόρνια. Αρχηγός της M.F.P.D.είναι ο Μεγάλος Μάγιστρος David Henry 33º και διέπεται από ένα Ανώτατο Συμβούλιο και 33 Μασονικές Δικαιοδοσίες. Επιβλέπει μισό εκατομμύριο μέλη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η MFPD παρέχει υπηρεσίες σε Μεγάλους Μαγίστρους και Τεκτονικές Αρχές , καθώς και σε άλλες Ομοσπονδίες. Βρίσκεται σε 33 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Πόλης του Μεξικού. Υποστηρίζουν όλες τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Αποστολή τους είναι να διατηρήσουν την ακεραιότητα, την τιμή και την κληρονομιά των ιδρυτών τους και των μασονικων οργανώσεεων, όλους τους Μεγάλους Μαγίστρους, το Σύνταγμα και τους Νόμους τους.

patch5Επάνω βλέπετε σήματα της M.F.P.D.

Προς το παρόν γίνονται έρευνες για το θέμα της συνύπαρξης, της μασονικής και της κανονικής αστυνομίας καθώς και άλλα θέματα νομικής φύσεως.

Πηγή:
onspiracyclub.co
diadrastika.com